Jungle Raft

Je begeven in de echte natuur van Thailand, overnacht dan in een origineel floating hotel op Rivier Kwai. Een bijzondere ervaring midden in de prachtige tropische bossen van Kanchanaburi.

Het hotel bestaat uit meerdere drijvende kamers op vlotten. De kamers zijn opgebouwd uit hout en bamboe en er is geen gebruik van elektriciteit. Aanwezig in het huisje een toilet, douche een bed met klamboe en een hangmat. Voor verlichting wordt gebruik gemaakt van olielampen wat het verblijf een romantische en idyllische sfeer geeft. Vooral s’avonds begeef je je in een sprookjesachtig wereld.

Een longtailboat brengt je over de rivier naar je verblijfplaats, wat een belevenis op zich is. Ervaar het primitieve leven van geen elektriciteit, geen warm water en eten bij kaarslicht. Laat je wekken door de olifanten die baden in de rivier Kwai. Voor wat verkoeling kun je je laten meevoeren door de stroming van de rivier.

Laat je stroomopwaarts wegbrengen om in een zwemvest de rivier af te zakken naar het hotel. Een hotel om heerlijk te relaxen en te genieten van de schoonheid van de Thaise natuur.