River Kwai Hotel

River Kwai Hotel is een gezellig en sfeervol hotel gelegen in Kanchanburi. In en om het hotel zijn verschillende faciliteiten beschikbaar om extra te kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Kijk je ogen uit in de prachtige natuur rondom het hotel.

Ligging
River Kwai hotel ligt op nog geen 10 minuten afstand van het treinstation van Kanchanaburi en de bezienswaardigheid Bridge on The River Kwai. Vlakbij is de Erebegraafplaats Kanchanaburi. Het hotel ligt op 3 uur rijden van Bangkok.

Faciliteiten
Buitenzwembad met jacuzzi, gratis Wifi en gratis parkeergelegenheid. Aanwezig een fitnesscentrum, karaoke-café en internet- café. Cowboy Beer Garden restaurant serveert verschillende Thaise en westerse gerechten. In de Glitzy pub vindt je gezellig live muziek en lekkere drankjes. Om lekker te ontspannen kun je naar Dala Raya spa en genieten van een heerlijke traditionele Thaise massage.

Kamers
Sfeervolle kamers met kabel-tv en een minibar. De badkamers beschikken over warme en koude douche faciliteiten en toiletartikelen.

Reizen naar Thailand